Dichterspad per step


“GET YOUR ASS INTO NATURE BABY!” 🌿


Wat is er nou fijner dan het opsnuiven van frisse lucht, lekker bewegen op een leuke manier én tegelijkertijd genieten van mooie natuur gecombineerd met een vleugje cultuur? 😍 Omdat ik mijn passies graag met anderen deel, bied ik in samenwerking met Battlehouse Heerenveen de mogelijkheid om samen met mij per step het Dichterspad in Oranjewoud te ontdekken!


Route door de mooie Friese natuur
Steppen (ook wel kickbiken genoemd) is heerlijk om te doen, je wordt er blij van en je bent voor je lichaam (en geest) nog eens goed bezig ook. Qua inspanning zit het tussen fietsen en hardlopen in. Je kunt makkelijker een wat grotere afstand afleggen dan wanneer je wandelt. Perfect dus om een mooie route te steppen en dat is precies wat we gaan doen: een tocht maken door het prachtige parkgebied Oranjewoud!


Dichterspad
In dit mooie gebied is het ‘Poëzijpaad Oranjewâld’, oftewel het dichterspad te vinden. We zullen deze route in ongeveer 2,5 uur afleggen, waarbij we een stop bij de gedichten maken. Hier kun je ervaren dat de gedichten en het landschap elkaar versterken. Een van mijn eigen gedichten is ook in het dichterspad opgenomen en dat laat ik je natuurlijk graag zien!


Praktische info & reserveren
Lijkt het jou leuk om met een groepje op stepavontuur te gaan? Trommel je vrienden/vriendinnen/collega’s/ familie op en reserveer snel! Een 2,5 durende tocht inclusief huur van de step voor € 22,50 p.p. Direct online reserveren kan hier. Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar reservering@battlehouse.nl of vul mijn contactformulier in. Tot steps!!