Energetische sessies ✨

β™‘ Van spanning naar ontspanning
β™‘ Krachtige impuls voor lichaam en geest om weer in balans te komen

β™‘ Speciaal voor jou, sensitieve vrouw.

Ervaar jij...

✦ Onrust
✦ Een vol hoofd
✦ Vermoeidheid
✦ Stress
✦ Overprikkeling
✦ Slaapproblemen
✦ Piekergedachten
✦ Negatieve emoties
✦ Een algeheel gevoel van niet lekker in je vel zitten
✦ Onzekerheid over welke kant je op wilt?

Dan kan een energetische behandeling een zachte en tegelijk krachtige ondersteuning zijn om meer balans en harmonie te gaan ervaren. Een energetische behandeling ondersteunt bij het loslaten van spanningen en oude ballast en kun je zien als een vorm van ‘resetten’ van lichaam en geest. Van spanning naar ontspanning, weer heel dicht bij jezelf… dat geeft vertrouwen!

Energetische update

Een behandeling valt het best te omschrijven als het opschonen van je harde schijf, volgelopen met programma’s die je niet meer dienen maar wel belasten, en het downloaden van nieuwe software die voor een energetische update zorgt. Hierdoor ga je holistisch gezien op alle niveau’s (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) een nieuwe balans ervaren die langdurig doorwerkt. Deze behandeling wordt daarom niet alleen ervaren als heilzaam en verkwikkend, maar geeft ook meer innerlijke rust, ruimte en energie. Mijn ervaring is dat mensen na een (of meerdere) behandelingen meer helderheid gaan ervaren en dat het vermogen om voor zichzelf goede besluiten te nemen toeneemt.

Wat gebeurt er tijdens een energetische behandeling?

Tijdens deze behandeling staat het opschonen van jouw energiesysteem en het contact herstellen met jouw innerlijke kern centraal.

Het is een proces van loslaten op diep niveau waarbij gestagneerde energie weer kan gaan stromen. Een goede doorstroming helpt je beter in verbinding te zijn met je omgeving maar ook met jezelf. Het ondersteunt daarom ook je persoonlijke groei.

Er wordt tijdens de behandeling niet gepraat zodat de aandacht volledig gericht kan worden op het voelen en ervaren van je lichaam en de helende energie. De behandeling vindt over de kleding al liggend plaats.

Afhankelijk van de hulpvraag zet ik aanvullende technieken in, zoals EFT (Emotional Freedom Techniques). Dit is een heel effectieve en vriendelijke methode om stress, belemmerende overtuigingen en ongewenste emoties los te laten. Vervolgens ontstaat er weer ruimte voor het installeren van nieuwe behulpzame overtuigingen, die je helpen je leven leuker en lichter te maken!

Hoe maak ik een afspraak?

Om een persoonlijke energetische sessie (die ongeveer 75 minuten duurt) in te plannen, stuur je mij het beste een e-mail via contact@sannevanderwal.com of vul het contactformulier in met vermelding van welke mogelijkheden je hebt (geef ook aan of je bij voorkeur overdag komt of ’s avonds). Ik neem dan snel contact met je op voor het inplannen van een passende datum en tijd.

De investering bedraagt € 60,- per sessie. Het aantal keer dat iemand bij mij komt is afhankelijk van de hulpvraag. Gemiddeld komen mensen voor 2 Γ  3 behandelingen.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op. Je bent van harte welkom!

Liefs, Sanne