Nieuws

Tip: HeArt Flags for Freedom πŸ’–

Wat doet er voor jou werkelijk toe? Je kunt je wens, gedachte of verlangen mee laten zweven op de wind, in de vorm van een vlag. Wat zou jij aan de wind willen meegeven en laten zien aan je omgeving?

Dit prachtige initiatief van Ellen Grooten, bedenker en ontwerpster van de “HeArt flags for Freedom” steun ik natuurlijk van harte!

Ellen zegt hierover: “Deze tijd is turbulent, er gebeurt veel. Via de televisie, radio en krant, word vooral de nadruk op angst gelegd. En ik moet bekennen dat ik het ook best eng vond, wat er speelde.Β Maar ik zag ook dat er heel veel initiatieven ontstonden. Mensen die klaar stonden voor elkaar, oplossingen verzonnen voor lastige situaties, verbinding, warmte, liefde….en oh, ik vond dat weergaloos!Β De stilte buiten maakte me rustig, je hoorde de vogels weer fluiten in plaats van het verkeer geraas. De lucht was schoner, de uitbundige zon die elke dag opkwam… ik voelde een groot verlangen om iets moois uit deze tijd te halen.Β  Daarmee wil ik de verdrietige kant niet bagatelliseren, maar er is ook die lichte kant, en daar wil ik me op richten. Fly, set yourself free!!”

Wil jij ook de ‘Good Vibes’ laten wapperen? Ga dan naar deze Facebook-pagina voor meer info!