Op stEp met Sanne

“Get your ass into nature baby!”

Wat is er fijner dan het opsnuiven van frisse lucht, lekker bewegen op een leuke manier én tegelijkertijd genieten van mooie natuur om je heen? Niks toch?! 😍 Omdat ik mijn passies graag met anderen deel, bied ik de mogelijkheid om samen met mij op stEp te gaan!

Be happy & stap op een steppie
Steppen is heerlijk om te doen, je wordt er blij van en je bent voor je lichaam (en geest) nog eens goed bezig ook. Terwijl je op een fijne manier aan het bewegen bent, kun je daarnaast lekker van de omgeving genieten. Qua inspanning zit het tussen fietsen en hardlopen in. Je kunt makkelijker een wat grotere afstand afleggen dan wanneer je wandelt. Perfect dus om een mooie route te steppen, bijvoorbeeld door de bossen van Oranjewoud!

Dichterspad, sparren of gewoon lekker steppen
We zullen een mooie route afleggen in ongeveer 2,5 uur met genoeg rustmomentjes tussendoor. Er zijn verschillende mogelijkheden qua invulling, aangepast aan jouw wensen: we kunnen onder andere het dichterspad steppen, waarbij we een stop maken bij de gedichten. Je zult dan ervaren dat de gedichten en het landschap elkaar versterken. Als het je interesse heeft, kunnen we tijdens onze tocht ook sparren over onderwerpen waar ik over schrijf, zoals bijvoorbeeld hoogsensitiviteit, spiritualiteit of creatieve ontwikkeling etc. Maar gewoon lekker steppen om te genieten van de natuur en nieuwe inspiratie op doen is ook goed!

Praktische info & reserveren
Heb je zin om op step-avontuur te gaan, mail me dan! Ook als je nog vragen hebt: laat het me gerust weten. De kosten zijn € 47,- inclusief gebruik van een step en versnaperingen voor onderweg.