Over Sanne

“With freedom, books, flowers and the moon, who could not be happy?”

Dit is een van mijn meest favoriete quotes, van de schrijver/dichter Oscar Wilde. Want wat heb je inderdaad nou helemaal nodig om gelukkig te zijn? Ik ben op mijn gelukkigst als ik een mooi boek lees, de tijd heb om te doen waar ik zin in heb of als ik in de natuur aan het ronddwalen ben, al wandelend of op mijn step. Ik ben óók heel gelukkig als ik samen ben met lieve mensen om mij heen. Daarnaast blijf ik toch een echte introvert en die laden nou eenmaal op als ze alleen zijn. Daarom ben ik dus veel op mezelf, maar gelukkig voel ik mij nooit eenzaam. Dat heeft ook te maken met dat ik me heel bewust ben van de ongeziene wereld. Ik bén nooit alleen! Niemand is dat. Het is een cadeau om je daar bewust van te zijn.

Ik maak graag contact met mijn (spirituele) gidsen. Dat geeft vaak bemoediging, troost, wijsheid, nieuwe inzichten, een liefdevol gevoel, een schop onder mijn kont of gewoonweg bevestiging van wat ik eigenlijk al wist. Op deze online plek deel ik graag -naast zo nu en dan een nieuw gedicht- de gedachten of ‘boodschappen’ die ik ingevallen krijg. Vaak zijn het een soort note-to-selfs, maar soms bevatten ze zoveel (eenvoudige) universele wijsheid, dat jij er als lezer wellicht ook inspiratie uit kunt halen. Dat is de reden waarom ik heb besloten om het niet voor mezelf te houden 😉 En… mocht je er voor open staan; wéét dat ook JIJ met je spirituele gidsen kunt communiceren, als je er voldoende tijd in wilt investeren. Ook ik ben ook nog altijd aan het trainen in de ‘gidsen-sportschool’ en dat zal een leven lang zo blijven! Soms is het heel lastig om je eigen gedachten en de boodschappen van gidsen van elkaar te onderscheiden. Zolang het liefdevol en opbouwend voelt, dan is het goed! Zo kun je je eigen inspirator worden, in samenwerking met je gidsen-team en krijg je onvoorwaardelijke hulp bij het bouwen aan een blij en LICHTER leven!

Naast schrijven en gidsencontact ben ik gepassioneerd over onderwerpen zoals natuurlijke geneeswijzen, levenskunst, meditatie, films & series (Outlander!) en chocola 😋 Ik houd van dansen & zingen, van lachen & spelen en van zoveel mogelijk in de natuur zijn.

Mocht je nog meer van me willen weten, stuur me dan gewoon een berichtje 😊
Dank je wel voor het lezen en ik wens je veel plezier & inspiratie toe! ✨

Sanne