Aanbod

Experiment: Zielsgedicht voor jou πŸ–‹

Zou jij een persoonlijk ‘zielsgedicht’ van mij willen ontvangen? Stuur dan een mailtje naar sanneschijn@gmail.com met een verzoekje en vermeld daarbij je volledige naam, geboortedatum en adresgegevens. Stuur tevens een duidelijke foto van jezelf mee!

Hoe gaat het in zijn werk?
Ik zal jouw foto gaan ‘lezen’ (invoelen) en kijk dan wat ik ontvang qua beelden en/of boodschappen. Dat probeer ik vervolgens om te zetten in tekst, en de dichter in mij verlangt er natuurlijk naar om dat in de vorm van een gedicht te doen 😊 Mijn intentie met het gedicht is om jou bijvoorbeeld inzicht, inspiratie, troost of aanmoediging aan te reiken. Het is voor zowel jou als mij een verrassing wat er naar voren zal komen!

Aanvullende informatie:

  • Je kunt alleen een aanvraag doen voor jezelf, dus stuur geen foto van iemand anders πŸ™‚
  • Stuur een duidelijke foto mee. Je hoeft er niet perse helemaal op te staan, als ik je gezicht maar duidelijk kan zien, liefst waarbij je in de camera kijkt. Stuur een foto waar alléén jij op staat.
  • Na het toesturen van het gedicht wordt de door jou toegezonden foto verwijderd.
  • Ik gebruik je adresgegevens alleen voor het toesturen van het gedicht per post, je gegevens zijn bij mij veilig.
  • Ik vraag een vergoeding van € 12,95 per zielsgedicht.

Disclaimer:
Dit aanbod zit in de experimentele fase, dus mocht het resultaat onverhoopt tegenvallen, blijven we even goede vrienden – deal?? πŸ˜… Ik ga in ieder geval met alle liefde voor je aan de slag, dus aarzel niet en stuur me een berichtje!